• Call/WhatsApp: +31 (0) 85 - 06 05 306
  • Vat Free Shopping Outside NL
  • Download our app in the Appstore
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
€0,00

Tina Davies Pixl naalden

on March 31, 2024

De Tina Davies Pixl naaldmodules zijn veelzijdige naalden voor PMU. De Pixl permanente make-up naalden zijn universele naalden geschikt voor alle universele PMU machines. 

Tina Davies Pixl PMU naalden

Tina Davies permanente make-up naaldmodules zijn revolutionair in de wereld van cosmetische tatoeages en microblading, en bieden een reeks voordelen voor zowel de professional als de klant. Deze hoogwaardige, steriele naaldmodules zijn ontworpen om de precisie, het comfort en de veiligheid van permanente make-up applicaties te verbeteren. Of u nu een ervaren professional bent of net begint in de industrie, het begrijpen van de unieke eigenschappen en voordelen van Tina Davies' naaldmodules kan een aanzienlijk verschil maken in uw praktijk.

Uitmuntende Precisie en Consistentie

Er zijn verschillende configuraties verkrijgbaar met een medium of long taper. Een medium taper is korter geslepen en een long taper is langer afgeslepen zodat beide een andere punt achterlaten.

Tina Davies Pixl PMU naalden medium long taper

Tina Davies Pixl configuraties

Uitmuntende Precisie en Consistentie

Tina Davies' naaldmodules staan bekend om hun ongeëvenaarde precisie en consistentie. Elk naaldje is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat de inkt gelijkmatig wordt afgegeven tijdens elke slag, wat resulteert in scherpere lijnen en een meer uniforme kleur. Deze precisie draagt bij aan het verminderen van huidtrauma en verkort de hersteltijd voor de klant, waardoor een comfortabelere ervaring ontstaat.

Tina Davies Pixl PMU naalden

Veiligheid en Hygiëne

Veiligheid en hygiëne zijn van het grootste belang in de wereld van permanente make-up. Tina Davies' naaldmodules zijn ontworpen met deze prioriteiten in gedachten. Elke module is steriel verpakt en bedoeld voor eenmalig gebruik, waardoor het risico op kruisbesmetting en infecties aanzienlijk wordt verminderd. Dit commitment aan veiligheid geeft zowel professionals als klanten gemoedsrust tijdens elke behandeling.

Breed Scala aan Opties

Tina Davies biedt een breed scala aan naaldmodule-opties, waardoor professionals de vrijheid hebben om de perfecte naald voor elke procedure te kiezen. Of u nu fijne haarlijnen wilt creëren met microblading of vollere, meer dramatische wenkbrauwen met powder brows, er is een Tina Davies naaldmodule die aan uw behoeften voldoet. Deze veelzijdigheid stelt professionals in staat om op maat gemaakte looks te creëren die aansluiten bij de unieke stijl en wensen van elke klant.

Duurzaamheid en Comfort

Naast precisie, veiligheid en veelzijdigheid, zijn Tina Davies PMU naaldmodules ook ontworpen voor duurzaamheid en comfort. De universele PMU naalden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen buigen of breken, wat zorgt voor een vloeiende en ononderbroken applicatie. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp van de modules voor een comfortabele grip, waardoor vermoeidheid bij de professional wordt verminderd en de algehele ervaring voor zowel de professional als de klant wordt verbeterd.

Conclusie

Tina Davies permanente make-up naaldmodules zijn een essentieel onderdeel voor elke professional in de cosmetische tatoeage-industrie. Door hun ongeëvenaarde precisie, veiligheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en comfort, bieden deze naaldmodules een superieure ervaring voor zowel professionals als hun klanten. Of u nu streeft naar subtiele verbeteringen of dramatische transformaties, Tina Davies naaldmodules bieden de kwaliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uitstekende resultaten te bereiken.

Bekijk alle Tina Davies Pixl naaldmodules hier

Back upstairs