• Appel / whatsapp: +31 (0) 85 - 06 05 306
  • Vat Shopping gratuit à l'extérieur de NL
  • Téléchargez notre application dans l'Appstore
PANIER

Aucun produit dans votre panier

TOTAL:
€0,00

Ben jij benieuwd of er een vacature is bij Amavi PMU? Wij zetten actuele vacatures altijd op de vacaturepagina op onze website. Neem regelmatig een kijkje of er iets leuks voor jou tussen zit of stuur een open sollicitatie naar hello@amavi-pmu.comOpenstaande vacatures

Team Member - 25 uur per week

Amavi PMU is een B2B groothandel en wij bieden via onze webshop producten aan voor permanente make-up, micropigmentatie en browstyling behandelingen. Wij zijn op zoek naar een team member die het leuk vindt te ondersteunen in het verder ontwikkelen van ons jong bedrijf. 

Onze core business is de B2B webshop. Het verwerken van bestellingen, retouren, product leveringen, magazijnwerkzaamheden, de showroom en de klantenservice zijn dan ook de belangrijkste werkzaamheden van de dag. Klanten komen in onze showroom langs voor het afhalen, testen en aankopen van producten en daarbij faciliteren wij ook een trainingsruimte binnen onze locatie voor trainers en academies in de "Talent Room".

Naast bovengenoemde werkzaamheden zal je als Team Member bij allerhande werkzaamheden betrokken kunnen worden; inkoop, verkoop, marketing, social media, content creation, agendabeheer en meer. Wij zijn continue bezig met nieuwe samenwerkingen, mooie merken, leuke events en sponsoringen, waarbij we onze business uiteraard blijven ontwikkelen, verbeteren en automatiseren. Samen willen we ons bedrijf nationaal en internationaal op een leuke manier nog meer op de kaart zetten.

Of je nu een bezige bij bent die ontpopt als een "manusje van alles" of een fabulous hostess met een liefde voor video en fotografie content, wij hebben wellicht een leuk plekje voor jou.  

Onze nieuwe team member is; gezellig, enthousiast, leergierig, proactief, communicatief en representatief. Ons motto; always be fabulous ;) 

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwveen, Zuid-Holland met het magazijn, showroom, kantoor, trainingsruimte en de (nog te openen) beauty salon.

Minimaal 25 tot 32 uur per week.

Interesse? Stuur een e-mail met korte motivatie en C.V. naar hello@amavi-pmu.com. Liever anders doen? Maak een korte video met motivatie en stuur deze samen met je C.V. via DM naar onze Instagram @amavipmu

💋 Amavi PMU

Retour à l'étage