• Anruf/WhatsApp: +31 (0) 85 - 06 05 306
  • Mehrwertsteuer kostenloses Einkaufen außerhalb NL
  • Laden Sie unsere App im AppStore herunter
EINKAUFSWAGEN
The Talent Room

Een Trainingsruimte voor de beauty industrie. Van PMU, Micro Pigmentatie, SMP, brow-styling tot lashes, nagels en meer. The Talent Room is de ideale trainingsruimte om te huren voor professionals. De zaal is geschikt voor alle beauty workshops, trainingen en cursussen.

WELKOM

in The Talent Room
Ontdek The Talent Room, een speciaal ontworpen, flexibele trainingsruimte die exclusief beschikbaar is voor verhuur aan trainers en academies gespecialiseerd in permanente make-up (PMU), micro pigmentatie en scalp micropigmentation (SMP), tattoo en brow styling. Met een focus op het faciliteren van topkwaliteit trainingen, masterclasses en basisopleidingen, is The Talent Room de ideale locatie om jouw kennis en expertise in deze bloeiende industrie te delen en uit te breiden. The Talent Room is ontworpen om aan te passen aan verschillende opstellingen en groottes van groepen, van intieme sessies tot grotere workshops, waardoor het de perfecte keuze is voor elke trainingsbehoefte. De ruimte is voorzien van 12 massagebedden, 12 krukken, lampen en trolleys. Wil je geen gebruik maken van 12 massagebedden maar liever 1 massagebed gebruiken voor een live demo dan kunnen er meerdere cursisten aanwezig zijn. Ook kunnen we op aanvraag de ruimte voorzien van stoelen, tafels en bartafels. De ruimte is GGD-gekeurd en direct klaar voor gebruik. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Centraal gelegen midden in de Randstad

The Talent Room ligt in het Groene Hart, randje Zuid / Noord Holland in het plaatsje Nieuwveen dat slechts 20 minuten van Schiphol, 30 minuten vanaf Amsterdam en 40 minuten vanaf Den Haag, Rotterdam en Utrecht is.

Perfect voor Elke Trainingsbehoefte
Naast de huur van de ruimte bieden we ook aanvullende diensten om je evenement vlekkeloos te laten verlopen, waaronder productaanbod zoals kortingen op producten en starterssets maar ook cateringopties.

Neem contact met ons op voor de prijzen voor drankarrangementen, lunches, borrelplanken en andere catering wensen.

Of je nu een ervaren trainer bent op zoek naar een professionele locatie om jouw volgende PMU opleiding of training aan te bieden in een grotere groep, een academie die gespecialiseerde masterclasses in een andere regio wil aanbieden of wil jij een internationale PMU Master uitnodigen voor een masterclass en zoek je de perfecte trainingsruimte, The Talent Room is jouw canvas. Wij bieden de flexibiliteit, faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt om je trainingen succesvol te maken.

Sluit je Aan bij Onze Community
Bij The Talent Room zijn we meer dan alleen een verhuurlocatie; we zijn een community van professionals die zich inzetten voor het bevorderen van een hoge standaard in de wereld van de permanente make-up. Door je training of masterclass hier te houden, word je deel van een netwerk dat de toekomst van PMU, micro pigmentatie en SMP vormgeeft. Maak jij gebruik van The Talent Room dan kun je profiteren van meerdere kortingen op producten, starterssets en The Talent Room zelf.

PRIJSINFORMATIE
Ben je klaar om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen in een ruimte die even ambitieus is als jij? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over het huren van The Talent Room voor je volgende PMU, micro pigmentatie of SMP evenement. Jouw ideale trainingslocatie wacht op je, waar talent wordt gekoesterd en succes wordt gevierd. Ontdek The Talent Room vandaag nog en maak van jouw volgende training een onvergetelijke ervaring.

Wil je een datum vastleggen of meer informatie over prijzen? Neem contact met ons op via hello@amavi-pmu.com

Horizont -LED -Lampe ~ schwarz

The Talent Room is voorzien van massagebedden, trolleys, krukken en de Glamcor Horizon LED lampen.

The Talent Room

Available for bookings
Zurück nach oben