• CALL OR WHATSAPP TO T: 085 - 06 05 306
  • BARREL FREE SHOPPING
  • FREE SHIPPING FROM €150
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
€0,00
"When passion, talent and knowledge come together:

You create a masterpiece!"

Elham Karimi

MAGNIFIQUE BEAUTY
Van Rivium Boulevard 22 // Capelle a/d IJssel
Mijn naam is Elham, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist en allround PMU specialist. Met mijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over de huid behoor ik tot de professionals in het vak. PMU is immers een pigmentatiebehandeling die uitgevoerd word in de huid en zijn daarom zowel de vaardigheden als kennis erg belangrijk. Naast de PMU behandelingen en de huid verbeterende behandelingen geef ik ook Privélessen aan startende en gevorderde PMU artiesten voor Powder Brows, Infralash en Lip pigmentatie.

Onze Kliniek is gevestigd in een mooi en vrijstaand kantoorvilla op de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel. Met mijn collega´s schoonheidsspecialisten Behandelen wij meerdere klanten per dag en doen wij ons werk met veel passie en plezier. Naast onze dagelijkse werkzaamheden volgen wij ook regelmatig cursussen en trainingen. Hierdoor kunnen wij borgen dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends, ontwikkelingen en behandelingen in de beauty branche. Als allround kliniek bieden wij diverse behandelingen waardoor onze klanten echt voor alles bij ons terecht kunnen. Buiten onze vaste boekingen krijgen wij ook klanten vanuit andere kanalen. Deze komen dan zowel via sociale media binnen als mond en mond reclame.

Het draait bij ons om de behoeften van de klant: ‘’Natuurlijke uitstraling en de langdurige resultaat".

ELHAM'S FAVORITES

AT AMAVIA

1P Round Liner cartridges

€30,00

1P Round Liner cartridges

€19,95

Roma 7 ml

eyebrows
€19,99

P10 Machine

3.5 slag ~ RCA
€129,00

1P Round Liner PLUS

€36,00

Romantic 7 ml

lips
€19,99

THE LATEST BLOGS

Read all of Elham's blogs here

New guest blogger Magnifique Beauty

on August 01, 2022

MAGNIFIQUE BEAUTY

Elham offers many training courses. Do you want to follow a training at Elham? Please contact Magnifique Beauty immediately

Workouts:
Private lessons for starting and advanced PMU artists
for Powder Brows, Infralash and Lip pigmentation

Treatments:
Back upstairs
-->